Nieuws

Geslaagd, tien LWT leerlingen!

Clock
04 juni 2020

Na een bijzondere examenperiode hebben onze examenkandidaten VMBO Leerwerktraject (LWT) vandaag de uitslag gekregen. In de middag zijn alle elf leerlingen gebeld waarvan tien leerlingen “Gefeliciteerd je bent geslaagd!” en één leerling “Je moet herkansen...” te horen hebben gekregen. Dus nu nog 92% en uiteindelijk 100% geslaagden!

Geslaagd KRC

2 juni gaan we weer naar school

Clock
28 mei 2020

Ja hoor het is echt waar, we gaan weer open en vanaf dinsdag 2 juni zijn de leerlingen weer welkom. Maar de corona bedreiging is niet voorbij dus zijn er wel een aantal noodzakelijke regels waar we ons aan moeten houden, leraren, leerlingen en ouders.  Alle mentoren hebben afspraken gemaakt met de leerlingen en de ouders over op welke tijden de leerlingen naar school mogen komen. In school zijn een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen, bekijk het volgende filmpje maar, daar wordt alles voor de leerlingen goed uitgelegd.

 

Voor de ouders is vandaag een ouderbrief verstuurd waarin alle informatie nog eens goed op een rij staat. Wilt u die brief goed lezen? Tenslotte is er weer een bijlage van PBis, deel 4 alweer, in deze brief vindt u nog meer handreikingen om PBS thuis in te kunnen zetten en de leerling betrokkenheid te verhogen.

Naar school in Coronatijd 260x170 1

School weer open op 2 juni?!

Clock
14 mei 2020

De voorbereidingen om, als onze overheid daarvoor groen licht geeft, de leerlingen op 2 juni weer in ons school gebouw te ontvangen zijn een grote uitdaging die we met elkaar vol enthousiasme aangaan. In de ouderbrief na de meivakantie worden ouders op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen. Daarnaast ontvingen alle ouders  een bijzonder interessante bijlage PBiS4family deel 3 met een schema voor gedragsverwachtingen voor thuis dat ouders zelf kunnen invullen en gebruiken.

Hoe geef je middelbaar onderwijs op 15 meter afstand 2