Nieuws

We gaan weer naar school!

Clock
27 augustus 2021

Alle leerlingen krijgen deze week een kaartje thuisgestuurd met het programma voor de start van dit schooljaar.

2021 2022 Kaartje start schooljaar

Eindejaar ouderbrief

Clock
16 juli 2021

De laatste twee weken stonden in het teken van het einde schooljaar. Alle ouders/verzorgers zijn op school geweest voor het laatste oudergesprek met de mentor. In samenspraak is het ontwikkelingsperspectiefplan besproken voor ’21-‘22 en weet u of uw kind wel / voorwaardelijk / niet bevorderd is. Voor nieuwe leerlingen heeft een oriëntatie- / intakegesprek plaatsgevonden en de nieuwe 1e jaars hebben al eerder een leuke kennismakingsmiddag gehad. Nu weten alle leerlingen bij welke mentor ze na de zomervakantie in de klas zitten. Tijdens de activiteitendagen heeft het afsluiten van de mentorklas, van klasgenoten en docenten centraal gestaan. Soms vertrekt een leerling of docent van onze school.

zomervakantie bijtje

Ouderbrief juli

Clock
02 juli 2021

Het vervolg uit de vorige ouderbrief is, “…zijn de twee herkansingskandidaten geslaagd?” Het antwoord daarop is “ja” en daarmee is onze score, 24 van de 24 = 100%! 

Maandag 5 juli en dinsdag 6 juli pakken wij groots uit met de KRC-diploma-uitreiking, natuurlijk binnen de beperkingen van coronaregels in schoolgebouwen.

100 geslaagd