Nieuws

Het Kromme Rijn College is open

Clock
18 januari 2021

Beste ouder, verzorger, 

Graag verhelder ik de op(en)stelling van het Kromme Rijn College. 
Wij volgen hierin het adviesorgaan voor het voortgezet speciaal onderwijs (VSO), de Lecso (Gespecialiseerd Onderwijs www.gespecialiseerdonderwijs.nl). 

Plaatje Gespecialiseerdonderwijs.nl 2

Ouderinformatiebrief januari 2021

Clock
13 januari 2021

De eerste twee weken van het nieuwe kalenderjaar was volledige aanwezigheid van leerling fysiek aan de Mesdaglaan of aan de Kranenburgerweg nog niet mogelijk. Het nieuws van dinsdag maakt dat dat nog minder reëel is voor de komende tijd: al het onderwijs blijft langer dicht én de anderhalve meter maatregel is terug op scholen. Dat hebben wij u ‘s avonds per sms direct laten weten. Toch gaan wij vanaf maandag aanstaande tot de voorjaarsvakantie weer helemaal open. Dus ook de teams iKRC, de onder- en middenbouw komen naar school, maar wij promoten het thuiswerken als het kan. Dat is niet nodig voor de maximale leerlingencapaciteit op school, maar wel voor de continuïteit van de lessen. Ik licht dat graag even toe:

picto news

Ouderbrief december

Clock
18 december 2020

De eerste dagen van de tijdelijke ‘schoolsluiting’ zitten erop, er is véél ge-smst, gemaild en gebeld om informatie uit te wisselen in het belang van uw kind/pupil. We hebben 100% zicht op onze 205 leerlingen (én de 12 leerlingen klaar voor de start) dankzij uw medewerking. Dat zijn we gewend en deze samenwerking is plezierig in deze onzekere tijd. Graag vertel ik nu wat er tot nu toe gelukt is en wat nog staat te gebeuren in de komende tijd.

 

We herinneren u aan de weekplanner en bijbehorende plaatjes (die kunt u nog steeds vinden onder het kopje jaarplanning van deze site) en de PBS 4 families brieven die we in de vorige online periode met u hebben gedeeld en die u ook nog steeds kunt vinden onder Kromme Rijn College - Ouders - Ouderbrieven op deze site.

 

Kar met kerstbroden