Zit je in groep 8 en ben je op zoek naar een passende VSO?

Zit je in groep 8 en ben je op zoek naar een passende VSO? Maak dan een afspraak voor een oriënterend gesprek bij ons op school.

Tijdens het oriënterend gesprek vertellen wij hoe onze school werkt en kunnen we een rondje door de school lopen zodat jullie een goede indruk krijgen van de school. Deze gesprekken vinden in de middag plaats. Vul het contactformulier (klik op link) en we nemen zo snel als mogelijk contact met jullie op om een gesprek te plannen.

Ook interessant

Op donderdag 14 december vertrokken drie klassen van de middenbouw in een bus naar het Rijksmuseum in Amsterdam. Hier volgde zij een dagprogramma verzorgd door het museum. Dit programma was interactief en dompelde de leerlingen onder in de wereld van kunst. Het was een groot succes!

Lees verder

Op het Kromme Rijn College laten we onze leerlingen graag ervaring op doen in de beroepspraktijk. Tijdens de dagen van de Werkend Leren Meerdaagse (WLM) staat het kennismaken met het werken in een bedrijf of instelling centraal. De stageplekken bieden waardevolle kansen voor praktijkgerichte ervaring en dragen bij aan de...

Lees verder

Op donderdag 26 november 2023 zijn wij met de 3e jaars en 4e jaars leerlingen naar Den Haag geweest. Hier hebben wij onder leiding van ProDemos een educatieve workshop gehad en hebben wij een bezoek gebracht aan de Tweede Kamer.

Lees verder