16 - Nov - 2023

Schooluitje Anne Frank Huis!

Op 15 november genoot klas +B3 van een uitstapje naar Amsterdam, met als hoogtepunt het bezoek aan het Anne Frank Huis.

Op 15 november'23 genoot klas +B3 van een uitstapje naar Amsterdam, met als hoogtepunt het bezoek aan het Anne Frank Huis. Met persoonlijke audiogidsen verkenden we het museum, waar twee leerlingen aanvullende uitleg gaven vanuit het boek. Na het bezoek verkenden we de Kalverstraat voor wat winkelplezier en namen we een kijkje in enkele toeristenwinkels. Een dag vol ervaringen en gezelligheid!

Ook interessant

Op donderdag 14 december vertrokken drie klassen van de middenbouw in een bus naar het Rijksmuseum in Amsterdam. Hier volgde zij een dagprogramma verzorgd door het museum. Dit programma was interactief en dompelde de leerlingen onder in de wereld van kunst. Het was een groot succes!

Lees verder

Op het Kromme Rijn College laten we onze leerlingen graag ervaring op doen in de beroepspraktijk. Tijdens de dagen van de Werkend Leren Meerdaagse (WLM) staat het kennismaken met het werken in een bedrijf of instelling centraal. De stageplekken bieden waardevolle kansen voor praktijkgerichte ervaring en dragen bij aan de...

Lees verder

Op donderdag 26 november 2023 zijn wij met de 3e jaars en 4e jaars leerlingen naar Den Haag geweest. Hier hebben wij onder leiding van ProDemos een educatieve workshop gehad en hebben wij een bezoek gebracht aan de Tweede Kamer.

Lees verder