16 - Nov - 2023

Schooluitje Anne Frank Huis!

Op 15 november genoot klas +B3 van een uitstapje naar Amsterdam, met als hoogtepunt het bezoek aan het Anne Frank Huis.

Op 15 november'23 genoot klas +B3 van een uitstapje naar Amsterdam, met als hoogtepunt het bezoek aan het Anne Frank Huis. Met persoonlijke audiogidsen verkenden we het museum, waar twee leerlingen aanvullende uitleg gaven vanuit het boek. Na het bezoek verkenden we de Kalverstraat voor wat winkelplezier en namen we een kijkje in enkele toeristenwinkels. Een dag vol ervaringen en gezelligheid!

Ook interessant

Op donderdag 26 november 2023 zijn wij met de 3e jaars en 4e jaars leerlingen naar Den Haag geweest. Hier hebben wij onder leiding van ProDemos een educatieve workshop gehad en hebben wij een bezoek gebracht aan de Tweede Kamer.

Lees verder

Maandagavond 30 oktober vond de allereerste KRC opleidingsmarkt plaats voor de 3e en 4e jaars examenleerlingen en hun ouder(s)/verzorger(s). Deze avond stond in het teken van oriënteren op een vervolgopleiding.

Lees verder

Voordat het nieuwe schooljaar begint, vindt er een meeloopmiddag plaats voor de nieuwe eerstejaars leerlingen! Tijdens de meeloopmiddag maken de leerlingen kennis met hun toekomstige klasgenoten, docenten van het Kromme Rijn College & met vakken uit het lesrooster.

Lees verder