Meeloopmiddag groep 8 leerlingen!

Voordat het nieuwe schooljaar begint, vindt er een meeloopmiddag plaats voor de nieuwe eerstejaars leerlingen! Tijdens de meeloopmiddag maken de leerlingen kennis met hun toekomstige klasgenoten, docenten van het Kromme Rijn College & met vakken uit het lesrooster.

Op woensdag 31 mei vanaf 14:30 zijn de leerlingen (toekomstige brugklassers) die toegelaten zijn welkom op het Kromme Rijn College. De leerlingen zullen kennismaken met een aantal docenten en ervaren hoe de lessen bij ons op het Kromme Rijn College gaan. Terwijl de leerlingen deelnemen aan de meeloopmiddag is er een voorlichting voor de ouders/verzorgers tussen 15:00 uur tot 16:00 uur.

Inloop meeloopmiddag: 14:30 tot 14:45 uur
Start: 14:45 uur
Einde: +- 16:15 uur

Locatie: KRC, Kranenburgerweg 20.

Is er iets onduidelijk en/of heb je vragen? Neem contact op middels: instroom@krommerijncollege.nl of rechtstreeks met de orthopedagoog waar het intakegesprek mee plaatsgevonden heeft.

Ook interessant

Op donderdag 14 december vertrokken drie klassen van de middenbouw in een bus naar het Rijksmuseum in Amsterdam. Hier volgde zij een dagprogramma verzorgd door het museum. Dit programma was interactief en dompelde de leerlingen onder in de wereld van kunst. Het was een groot succes!

Lees verder