Nieuws

Kas leerlingen geslaagd en ouderbrief juli

Clock
06 juli 2020

In de afgelopen maand hebben 2 van onze leerlingen met succes hun branche opleiding keukenassistent af kunnen sluiten. Samen met de 10 leerlingen die geslaagd zijn voor hun leerwerktraject opleiding verlaten 12 leerlingen dit jaar met een diploma onze school. De diploma uitreiking is op 13 mei, door corona een besloten bijeenkomst, maar de vreugde is er niet minder om.

De laatste nieuwtjes vind u in de ouderbrief van juli:  Na de laatste lesdagen hard werken en het schooljaar zit er met twee activiteitenweken bijna op. Het was voor sommige van onze leerlingen een zware opgave en niet eenvoudig om na de Corona-afstandsonderwijssituatie terug op school te zijn. Van halve groepen met halve of hele lesdagen op school of online, naar met z’n zessen in de klas en weer minder online. De conclusie: veruit de meeste jongens en meisjes hebben het fantastisch gedaan en dat geeft vertrouwen voor als we na de vakantie weer allemaal op school zijn!

klavertje 4 2

Geslaagd, tien LWT leerlingen!

Clock
04 juni 2020

Na een bijzondere examenperiode hebben onze examenkandidaten VMBO Leerwerktraject (LWT) vandaag de uitslag gekregen. In de middag zijn alle elf leerlingen gebeld waarvan tien leerlingen “Gefeliciteerd je bent geslaagd!” en één leerling “Je moet herkansen...” te horen hebben gekregen. Dus nu nog 92% en uiteindelijk 100% geslaagden!

Geslaagd KRC

2 juni gaan we weer naar school

Clock
28 mei 2020

Ja hoor het is echt waar, we gaan weer open en vanaf dinsdag 2 juni zijn de leerlingen weer welkom. Maar de corona bedreiging is niet voorbij dus zijn er wel een aantal noodzakelijke regels waar we ons aan moeten houden, leraren, leerlingen en ouders.  Alle mentoren hebben afspraken gemaakt met de leerlingen en de ouders over op welke tijden de leerlingen naar school mogen komen. In school zijn een aantal voorzorgsmaatregelen getroffen, bekijk het volgende filmpje maar, daar wordt alles voor de leerlingen goed uitgelegd.

 

Voor de ouders is vandaag een ouderbrief verstuurd waarin alle informatie nog eens goed op een rij staat. Wilt u die brief goed lezen? Tenslotte is er weer een bijlage van PBis, deel 4 alweer, in deze brief vindt u nog meer handreikingen om PBS thuis in te kunnen zetten en de leerling betrokkenheid te verhogen.

Naar school in Coronatijd 260x170 1