Toelaatbaarheidsverklaring

Vanaf 1 augustus 2014 heeft elke leerling een Toelaatbaarheidsverklaring (TLV) nodig om toegelaten te worden tot het Kromme Rijn College waarin een bekostiging voor een intensief arrangement wordt toegewezen. De TLV is geen toegangsbewijs tot een school. Alle scholen hebben nog steeds hun toelatingsprocedure en beslissen zelf over de plaatsing van leerlingen. De TLV wordt afgegeven door het Samenwerkingsverband (SWV):

  • De eerste TLV door het SWV waar de woonplaats van de leerling onder valt.
  • De volgende TLV’s door het SWV waar de school van de leerling onder valt.

De school waar de leerling onderwijs krijgt, is verantwoordelijk voor het indienen van een verzoek voor een TLV bij het betreffende SWV. Ouders/verzorgers zijn zelf verantwoordelijk om hun kind aan te melden op het Kromme Rijn College. Indien gewenst, is het mogelijk een afspraak te maken om een keer te komen kijken en een oriënterend gesprek te hebben.

 

Kennismaken of meer informatie?

Heeft u meer specifieke vragen over het aanmelden van uw kind of wilt u een keer langskomen om de school te bekijken? U bent van harte welkom! U kunt hiervoor bellen met school 030-2076298 en uw naam en telefoonnummer achterlaten op het bandje, we bellen u dan binnen 24 uur (of maandag na het weekend) terug of via e-mail: info@krommerijncollege.nl.

 

>> Terug naar Aanmelden